Buiten-spel
Verhuur / Organisatie Zeskampspelen en Stormbaan

 
Ik zal mezelf even voorstellen.
 

 

Mijn naam is Stephan Hoeymans. In juni 2012 ben ik afgestudeerd aan de opleiding integrale veiligheidskunde aan de Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Ik ben wonende in Waalre, een dorp in Noord-Brabant, gelegen tussen de steden Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard. Sinds de zomer van 2008 ben ik met een eigen bedrijfje gestart in zeskamp spelen. Nu heb ik al wat groepen gedraaid en dat bevalt mij heel erg goed. Ook de reacties die ik tot nu toe heb ontvangen waren altijd heel erg positief.

Ervaring:

Als instructeur heb ik ervaring opgedaan bij 2 verschillende outdoor centra, waar ik nog altijd werkzaam ben binnen een van deze buitensport bedrijven.

Daardoor ben ik erachter gekomen dat  voor kleine groepen mensen outdoor activiteiten erg duur zijn en/of er gewoon helemaal geen programma voor deze groepen wordt aangeboden.
Zo ben ik op het idee gekomen om met mijn ervaring een eigen bedrijfje op te starten waar ik voor een leuk prijsje een leuk programma aan kan bieden voor een kleine groep mensen. Ik heb me met mijn bedrijf voornamelijk gericht op zeskamp activiteiten, natuurlijk heb ik naast mijn spelaanbod ook een aantal kleine springkussens te huur.  

Inmiddels geef ik ook opleidingen in de buitensport. Zo verhuur ik mezelf om cursus algemene buitensport instructeur, gemotoriseerd instructeur en hoogte instructeur niveau 1 en 2 te geven en interventie (redding). Hierdoor kan ik mijn kennis van hoe voor groepen te staan en veilig werken doorgeven aan mijn toekomstig collega's.